• Over Buro Adok

 • Buro A.D.O.K. is een administratie- en advieskantoor.

  Gestart in 1999 door Linze Koopmans na 25 jaar werkzaam geweest te zijn bij een klein administratiekantoor en bij een landelijke accountantsorganisatie. Op 1 november 2007 is Linze gaan samenwerken met zijn dochter Erica Koopmans . Erica is zes jaar lang werkzaam geweest bij een middelgroot accountantsorganisatie in Friesland.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een echt familiebedrijf waarbij klantvriendelijkheid, kennis en kwaliteit, persoonlijk contact, goed advies hoog in het vaandel staan. Ons klanten bestand bestaat onder andere uit ondernemingen uit het (midden en) kleinbedrijf, variërend van (interieur-) bouwbedrijven, groot-, tussen- en detailhandel, scheepsbouw en zzp’ers in voornoemde branches. Daarnaast kunnen ook particulieren met hun belastingaangiften en vragen bij ons terecht.

 • Netwerk

  Omdat wij als administratiekantoor niet alles tot in het detail kunnen beheersen hebben wij met zorgvuldigheid een netwerk van onder meer een fiscalist (fiscaal- juridische aangelegenheden), accountantskantoren en bedrijvenmakelaar opgebouwd waar specifieke casussen / problemen neergelegd kunnen worden.

 • Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

  Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te verbeteren zijn wij sinds 2010 lid van het NOAB. NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en is een branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten zich op MKB-ondernemers. De reglementen van NOAB waarborgen dat leden alleen hun lidmaatschap kunnen halen en behouden, wanneer zij hun kwaliteit en vakkennis bijhouden. Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.

  Meer informatie over het NOAB kunt u vinden op noab.nl.


  Onze diensten worden verricht conform de NOAB-leveringsvoorwaarden.